Nyitva tartás H-P: 9-17-óráig.
Fülöp-szigetek - Fülöp-szigetek - Körutazás a Fülöp-szigeteken
Szállás típusa: Program szerint
Ellátás: leírás szerint
Szobatípus:
Utazás: Repülő
Időtartam: éj
Útazonosító: 378702
ora
GARANTÁLT
indulás!
csoportos_ajanlatok
Csoportos út
repulos
Repülős út
naszutasoknak
Nászutasoknak
idegenvezeto
Idegen-
vezetővel
kedvenc_24
Kedvenc
További időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Részletes leírás

Megtelt!

csoportos körutazás tengerparti pihenéssel

A több ezer szigetből álló országban találjuk a világ legszebb tájait: csodáljuk meg a meredek hegyoldalakba épült Banaue rizsteraszokat, a ma is aktív Taal vulkánt és Boracay tengerpartját!

Dátum 2019. január 19-február 1.
Időtartam 14 nap/11 éj
Utazás Menetrendszerinti repülőjáratokkal
Repülési idő kb. 14 óra
Elhelyezés 3 és 4 csillagos szállodákban
Ellátás 11 reggeli, 2 ebéd, 4 vacsora
Idegenvezetés A csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri.
Minimum létszám 20 fő

1 férfi utasunk társításra vár

PROGRAMLEÍRÁS:


1. nap: elutazás Budapestről

Elutazás Budapestről a délutáni  órákban dohai átszállással Manilába, éjszaka a repülőn.

 

2. nap: érkezés Manilába

Érkezés Manilába, a Fülöp-szigetek fővárosába a  délutáni órákban. Transzfer a szállodába, szállás Manilában (2 éj).

 

3. nap: Taal vulkán


Reggeli után déli irányba utazunk Manilából, első megállónk a St. Joseph templomnál lesz, ami bambusz orgonájáról híres. Gyümölcsültetvényeken keresztül utazunk tovább Tagaytay-ba, ahonnan elénk tárul a Taal vulkán látványa. A ma is aktív vulkán egy ősi, vízzel telt kalderából emelkedik ki. Hagyományos halászhajókkal hajózunk át a vulkánhoz, majd könnyű túrára indulunk a kráterhez (felár ellenében lóháton is megközelíthető), amelyben a legutolsó kitöréskor egy kis tó keletkezett. Fentről megcsodálhatjuk a kilátást a belső és külső tavakra, majd megebédelünk egy helyi étteremben. Délután visszautazás Manilába.

 

4. nap: utazás Baguio-ba

Kora reggel elutazás Manilából, utazás Luzon szigetének északi részére, Baguio városa felé. Ebéd útközben. Érkezés Baguio városába kora délután, városnézés majd a helyi piacon ismerkedhetünk a környék kínálatával. Vacsora és szállás Baguioban (1 éj).

 

5. nap: Sagada

Kora reggeli indulás Baguio-ból, utazás Sagada városába. A város érdekes temetkezési szokásairól híres, melyek a mai napig élnek: az elhunytakat fakoporsóban lógatják le a sziklafalakról a város környéki hegyekben. Vacsora és szállás Sagada-ban (1 éj).

 

6. nap: Banaue

Reggeli után utazás Banaue-ba, útközben rövid megálló a helyi kézművesek munkáit bemutató Bontoc múzeumnál. Egész napos kirándulás a rizsföldeken és a „hegyi emberek”, az ifuagok falvaiban, ismerkedés kultúrájukkal, szokásaikkal. A világ nyolcadik csodájaként számon tartott, több mint háromezer éves rizsteraszok felejthetetlen látványt nyújtanak, nem hiába került fel a terület az Unesco Világörökségek listájára is. Szállás Banaue-ban ( 1 éj), vacsora kulturális show-val.

 

7. nap: visszautazás Manilába

Visszautazás autóbusszal Manilába (kb 10 óra), ebéd útközben. Rövid megálló a Dalton hágó történelmi emlékhelyénél. Este szabad program, szállás Manilában (1 éj).

 

8. nap: Boracay szigete


Délelőtt transzfer a repülőtérre, elutazás Boracay paradicsomi szigetére. Transzfer a szállodába. Szállás Boracay szigetén (5 éj).

 

9 -12. nap: Boracay szigete


Szabad program, kikapcsolódás a világ egyik legszebb tengerpartján. Boracay igazi vonzerejét a türkizkék tenger és a fehér homok adja, esténként  számos étterem, bár várja a szórakozni vágyókat.

 

13.nap: elutazás


Délelőtt visszautazás Manilába, majd ismerkedés a város látnivalóival: a Makati negyed modern épületei, a Rizal Park, a Santiago erőd, a San Augustin templom és a fallal körülvett Intramuros városrész. Vacsora, majd transzfer a repülőtérre, elutazás Budapestre dohai átszállással.

 

14. nap: érkezés Budapestre


Hazaérkezés Budapestre a déli órákban.


A részvételi díj tartalma: repülőjegyek, szállás 11 éjszakára a megjelölt étkezésekkel, programok, belépőjegyek a nevezetességekhez, útlemondási biztosítás.

A részvételi díj nem tartalmazza: repülőtéri illeték: kb. 149 000 Ft/fő, borravalók, baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.