Nyitva tartás H-P: 9-17-óráig.
Ausztria - OstTirol / Kelet-Tirol - Ainet
Szállás típusa: Hotel **
Ellátás: Félpanzió
Szobatípus:
Utazás: Egyéni
Időtartam: éj
Útazonosító: 385922
si
kedvenc_24
Kedvenc

SÍTEREP INFORMÁCIÓK » | SÍRÉGIÓ TÉRKÉP » | HÓJELENTÉS »

További 4 db ajánlat a(z) Osttirol (Matrei/Kals) sírégióból » Ausztriai sírégiók »

További időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Részletes leírás

Helyszín: Ausztria – Ainet

Időpont: 2019. február 2 – 8., 7 nap/ 6 éjszaka

Szállás: Aineterhof

 

A gyermekes családok egyik legfontosabb szempontja utazásuk ideje alatt, hogy gyermekeik biztonságban és értékesen tölthessék el a sívakációt. A csoportot kísérő síoktatók gondoskodnak arról, hogy a szülők nyugodtan síelhessenek, pihenhessenek, miközben csemetéikkel tapasztalt síoktatók, programszervezők foglalkoznak.
A szülők, felnőttek is részt vehetnek, a tudásszintjüknek megfelelő napi 2 órás oktatásokon, edzéseken vagy az esti, külön nekik szervezett animációs programokban.

 

A GYEREKEKNEK

 • · Síoktatás vagy snowboardoktatás
 • · Oktatás életkornak és sítudásnak megfelelő csoportokban
 • —· Foglalkozások szakképzett síoktatók vezetésével
 • · Napi 2x2 órában, napközben ebédszünettel
 • —· Biztonságos sízés, játékos tanulás, kalandok, élmények a hasonló korú társakkal
 • —· Gyerek animációs programok: játszóház, rajzverseny, lufihajtogatás, arcfestés, bukósisak díszítés, kincskereső, csillagszórós síelés, csokiszedegető játék sítalpakon, szánkózás…
 • —· Síverseny saját tűzött pályán, eredményhirdetés oklevéllel és érmekkel

 

A FELNŐTTEKNEK

 • · Gondtalan síelés - a szülők is szabadságon
 • · Igény esetén egész napos gyermekfelügyelet
  (A csoportot kísérő síoktató ebédszünetben is felügyeli, megebédelteti a gyerekeket.)
 • · Fakultatív magyar nyelvű sí- vagy snowboardoktatás (kezdőtől haladóig, napi 2 órában)
 • · Sítúravezetés, bátrabbaknak kalandsízés
 • · Klubprogramok: esti sí és szánkózás, korcsolyázás, jéghoki és curlingezés, videóest „bátorító síelemzéssel”, egyéni és családi síversenyek, táncest és retró partik…

 

Az utazás egyénileg történik, a csoportot kísérő síoktatók a helyszínen várják a vendégeket az érkezés esetéjén. Csoportbeosztás az érkezés napját követő reggelen, az első napi sízés előtt. A programváltozás jogát irodánk fenntartja, az aktuális programok a helyszíni adottságoknak, időjárási körülményeknek és szakmai szempontoknak megfelelően kerülnek megszervezésre.  A meghirdetett oktatás programunkban felnőtteknek 2 óra, gyermekeknek 2 x 2 óra szerepel. Előfordulhat, hogy egy adott csoport létszáma nem éri el a 4 főt. Abban az esetben, ha egy csoportban 1-3 fővel foglalkoznak oktatóink, akkor felnőtteknek napi 1x, gyermekeknek napi 2 x 1,5 órás oktatást tartunk, mert ebben az esetben egyéni, illetve kis csoportos oktatásnak minősül a foglalkozás.
Az oktatáson való részvételt, abban az esetben tudjuk garantálni, ha itthon történik meg az oktatásra való jelentkezés és befizetés. Természetesen a helyszínen is lehet jelentkezni. Mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy fogadni tudjuk a jelentkezést, de előfordulhat, hogy nem lesz megfelelő létszámú oktató csapat a helyszínen, mivel oktatóink számát az itthon történt bejelentkezés alapján határozzuk meg.

 

Aineterhof

 

A szálloda egy csendes kis falu, Ainet központjában található, 7 km-re a tartomány fővárosától, Lienztől.
A 730 méteres magasságban fekvő település az Isel folyó völgyében helyezkedik el, Kelet-Tirol fenséges hegyei által körülölelve. Megújult szobákkal, segítőkész személyzettel és éttermük ízletes, új kínálatával várnak minden kedves hozzájuk látogatót.

Utazás: egyénileg.

Távolság Budapesttől: 620 km.
Sípályáktól való távolság: 7 km.
Elhelyezés: 2 - 6 fős szobákban.
Ellátás: félpanzió.


Részvételi díj  €/fő/turnus2019. február 2-8. 
Felnőtt standard299 EUR
Gyerek (0 - 3 éves)Ingyenes
Gyerek (4 - 6 éves)248 EUR

A részvételi díj tartalmazza: a szállást 6 éjszakára félpanziós ellátással és az útlemondási biztosítást.

A részvételi díj nem tartalmazza: az idegenforgalmi adót, a gyerekeknek kötelező síoktatást 4-14 éves kor között, 130 €/fő/turnus. Felnőtteknek fakultatívan kérhető sí- és snowboardoktatás, edzés ára 130 €/fő/turnus. Síbérlet a helyszínen fizetendő!

Síinfo

 

Ausztria kelet-tiroli régiója a legmagasabb sírégiók egyike, közvetlen a Grossglockner szomszédságában.
A kombinált síbérlet lehetőséget nyújt mindenki számára, hogy a régió 8 különálló pályarendszerét kipróbálhassa. A pályák jó minőségű utakon közelíthetők meg. A régió egyik rendszere sem zsúfolt. Egy sítúra alkalmával érdemes több rendszert is meglátogatni. Lehet választani a hosszú erdei pályák vagy a gleccser hangulatú széles pályák között. A funparkokkal és épített ugratókkal tűzdelt rendszerek számos lehetőséget biztosítanak a freestyle szerelmeseinek. Akiket nem a lesiklás élménye vonz, azok számára tudjuk ajánlani a sífutópályákat vagy túraútvonalakat. A pihenést mindenki számára a családias hütték biztosítják tiroli specialitásokkal.
Szállodánk a sírendszer középpontjában helyezkedik el

 

Az 5 legnagyobb pályarendszer:

 

·     Matrei-Kals – Grossglockner Resort

A régió legnagyobb összefüggő pályarendszere 115 km hosszú és ez egyben a legmagasabban fekvő is (Cimaross 2621 m). A kilátóból rálátás nyílik a Grossglockner csúcsára.
A szállástól 7 km-re található a matrei-i felvonó, de a hegy a másik oldaláról is megközelíthető Kals-ból. A kezdő síelőknek és snowboardosoknak az egyik legideálisabb terep  hosszú, széles, egyenletes meredekségű és jól átlátható tanuló pályáival. A felső részen fekete és piros pályák  várják a haladókat. A sífutók és túrázók számára igazi paradicsom. A funparkban slide-ok és ugratók vannak. Ezen felül 7 km-es szánkópálya is van.

                                                

·     St. Jakob in Defereggen

Ehhez az 52 km-es pályarendszerhez 20 km-t kell autózni egy gyönyörű völgyben. A legmagasabb pontja 2525 m. Klímájának köszönhetően a hó minősége mindig kiváló és fekvése miatt úgy érezhetjük magunkat, mintha gleccseren lennénk. Itt alakították ki a régió legnagyobb fun parkját, ahol rengeteg különböző elemen lehet kipróbálni az ugrásokat és slide-olásokat (BigAir, StairSetup, downRail, rainBow, curvedBox, kinkedRail, jibVWbus, stepUp, kickerLine és butterBox). A parkolóig le lehet csúszni. Innen számos sífutópálya is indul a völgyben.

 

·     Lienz - Zettersfeld

24 km síelhető be a Lienz városa fölött 2270 méterrel elhelyezkedő napos pályarendszeren. A szállástól 16 km. Igazi családi pályarendszer! Kellemes meredekségű, hosszú és széles pályái mindenki számára élvezhetők. Baby funpark is van, hogy ne csak a nagyok tudják gyakorolni az ugrálást. Nagy létszámú csoportok oktatására kifejezetten alkalmas hely. A nem sízők kellemes laza túrát tehetnek a pályák mellett.

 

·     Sillian – Hochpustertal Skizentrum

Az 59 km-es rendszer, 39 km-re van a háztól az olasz határ közelében. Könnyen megközelíthető a völgyben ez a 2400 méter magas napos fekvésű rendszer. Fent gleccser hangulatú a kilátás, de erdei pályán teljesen le lehet csúszni a parkolókig. Kellemes meredekségű pályái kitűnően alkalmasak carvingolásra és nagy funpark is van kiépítve a freestyle-osok számára.

 

·     Mölltaler Gletscher

Karintia legmagasabban fekvő síterepe. 3120 méteres magasságból indulnak pályái 53 km hosszan. A háztól 55 km-es autózással érhető el. A régióban ez a rendszer biztosítja az állandó hógaranciát, bár az elmúlt években ennek indokolt igénybevételére nem volt szükség.                  
A gleccservasút 8 perc alatt visz fel a 2108 méterre, a középállomáshoz. Itt a síszezon októberben kezdődik és május közepéig tart. A legfelső pályákat nyáron is megnyitják a síelők számára. A leghosszabb lesiklópálya a FIS minősítéssel rendelkező Abfahrt Eissee 7 km-es. A sífutókat 13 km hosszú, jól előkészített magaslati sífutópálya várja. 

 

További pályák a régióban:

·     Hochstein

Ezen a lienzi pályán 16 km síelhető be, a csúcs 2000 méteren van. A háztól csak 13 km. Pályái javarészt erdős részeken terülnek el,  így rossz időjárási viszonyok esetén is élvezhető a csúszás. A terepet meredeksége miatt haladóknak ajánljuk. Kétévente női alpesi sí VK-t rendeznek itt.
Plusz kikapcsolódási lehetőség a bobpálya, ami 2700 méteren keresztül kanyarog le a csúcsról.

·     Ankogel – Mallnitz

13 km hosszú a pályarendszere, legmagasabb pontja 2630 m. Pályái szélesek, és hosszúak. Ezt a pályát a távolsága miatt nekünk nem érdemes látogatni, mert 70 km-re van a háztól, de aki szeret felfedező túrákat tenni, azoknak ajánljuk.

 

·     Obertilliach,

A sípályarendszer 16 kilométeres és 2000 méter fölött indul. A szállástól 50 km az olasz határ felé.
Van egy 6,5 km-es szánkópályája, és a völgyben egy 60 km-es sífutópálya-hálózata. Központja hangulatos házaival műemlék-védett.

  

·     Kartisch

35 km-re van a háztól ez a 4 km-es pálya. Ideális családoknak és kezdő síelőknek.

 

Matrei – 5 napos síbérlet: (helyszínen fizetendő)
Az árak személyenként értendők.Február 3-7.
Felnőtt217,- EUR
Gyermek – 2000 és 2012 között születettekre érvényes108,50,- EUR
Bébi – 2013 után születettekre érvényesIngyenes