Nyitva tartás H-P: 9-17-óráig.
Ausztria - OstTirol / Kelet-Tirol - Grossglockner
Szállás típusa: Hotel ***
Ellátás: Félpanzió
Szobatípus:
Utazás: Egyéni
Időtartam: éj
Útazonosító: 385928
si
kedvenc_24
Kedvenc

SÍTEREP INFORMÁCIÓK » | SÍRÉGIÓ TÉRKÉP » | HÓJELENTÉS »
További időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Részletes leírás

Helyszín: Ausztria, Kals-Matrei - Großglockner

 

Időpont:

2019. március 13-17. (5 nap/4 éjszaka)

 

Szállás:

SCOL Sporthotel Großglockner*** / Pályaszállás

 

A gyermekes családok egyik legfontosabb szempontja utazásuk ideje alatt, hogy gyermekeik biztonságban és értékesen tölthessék el a sívakációt. A csoportot kísérő síoktatók gondoskodnak arról, hogy a szülők nyugodtan síelhessenek, pihenhessenek, miközben csemetéikkel tapasztalt síoktatók, programszervezők foglalkoznak.
A szülők, felnőttek is részt vehetnek, a tudásszintjüknek megfelelő napi 2 órás oktatásokon, edzéseken vagy az esti, külön nekik szervezett animációs programokban.

 

A GYEREKEKNEK

 • · —Síoktatás vagy snowboardoktatás
 • —· Oktatás életkornak és sítudásnak megfelelő csoportokban
 • —· Foglalkozások szakképzett síoktatók vezetésével
 • —· Napi 2x2 órában, napközben ebédszünettel
 • —· Biztonságos sízés, játékos tanulás, kalandok, élmények a hasonló korú társakkal
 • —· Gyerek animációs programok: játszóház, rajzverseny, lufihajtogatás, arcfestés, bukósisak díszítés, kincskereső, csillagszórós síelés, csokiszedegető játék sítalpakon, szánkózás…
 • —· Síverseny saját tűzött pályán, eredményhirdetés oklevéllel és érmekkel

 

A FELNŐTTEKNEK

 • · Gondtalan síelés - a szülők is szabadságon
 • · Igény esetén egész napos gyermekfelügyelet
  (A csoportot kísérő síoktató ebédszünetben is felügyeli, megebédelteti a gyerekeket.)
 • · Fakultatív magyar nyelvű sí- vagy snowboardoktatás (kezdőtől haladóig, napi 2 órában)
 • · Sítúravezetés, bátrabbaknak kalandsízés
 • · Klubprogramok: korcsolyázás, jégest - jéghoki, videóest „bátorító síelemzéssel”, egyéni és családi síversenyek, táncest és retró partik…

 

Az utazás egyénileg történik, a csoportot kísérő síoktatók a helyszínen várják a vendégeket az érkezés esetéjén. Csoportbeosztás az érkezés napját követő reggelen, az első napi sízés előtt. A programváltozás jogát irodánk fenntartja, az aktuális programok a helyszíni adottságoknak, időjárási körülményeknek és szakmai szempontoknak megfelelően kerülnek megszervezésre. A meghirdetett oktatás programunkban felnőtteknek 2 óra, gyermekeknek 2 x 2 óra szerepel.  Előfordulhat, hogy egy adott csoport létszáma nem éri el a 4 főt. Abban az esetben, ha egy csoportban 1-3 fővel foglalkoznak oktatóink, akkor felnőtteknek napi 1x, gyermekeknek napi 2 x 1,5 órás oktatást tartunk, mert ebben az esetben egyéni, illetve kis csoportos oktatásnak minősül a foglalkozás.  Az oktatáson való részvételt, abban az esetben tudjuk garantálni, ha itthon történik meg az oktatásra való jelentkezés és befizetés. Természetesen a helyszínen is lehet jelentkezni. Mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy fogadni tudjuk a jelentkezést, de előfordulhat, hogy nem lesz megfelelő létszámú oktató csapat a helyszínen, mivel oktatóink számát az itthon történt bejelentkezés alapján határozzuk meg.

 

SCOL Sporthotel Großglockner***

 

A Kals-Matrei régió, egy a közelmúltban nagy fejlesztésnek indult, eddig még kevésbé ismert, de mára már jelentős sírégióvá fejlődött a Großglockner lábánál. Ajánlott szállásunk, a magasabb igényeket is tökéletesen kielégítő komforttal és szolgáltatással várja igényes vendégeit. A völgyben épített szálloda, a gyerekpályák és a csúcsig közlekedő kabinos lift szomszédságában található.


Utazás: egyénileg.

Távolság Budapesttől 630 km.

Távolság a legközelebbi sípályától: Pályaszállás

Elhelyezés: 2-4 ágyas szobákban. Ellátás félpanzió.

Szolgáltatások: fedett medence, szauna, fitnesz, játékterem, gyermekjátszó, sítároló, parkoló.


Részvételi díj- EUR /fő/turnus2019. márc. 13-17.
Felnőtt - Figol típusú szobában375 EUR
Gyermek (0-3 éves)Ingyenes
Gyermek (4-6 éves)125 EUR
Gyermek (7-12 éves)225 EUR
Junior (13-18 éves korig)289 EUR
Felnőtt - Jenshof típusú szobában389 EUR
Gyermek (0-3 éves korig)Ingyenes
Gyermek (4-6 éves korig)125 EUR
Gyermek (7-12 éves korig)229 EUR
Junior (13-18 éves korig)298 EUR

A részvételi díj tartalma: a szállást 4 éjszakára félpanziós ellátással, ital fogyasztást (sör, bor és üdítők) a vacsorához, a wellness részleg használatát, gyermek játszó használatát, a klubprogramokat és az útlemondási biztosítást.

A részvételi díj nem tartalmazza: az idegenforgalmi adót, a gyerekeknek kötelező síoktatást: 4-14 éves kor között: 100 €/fő. Felnőtteknek fakultatívan kérhető sí- és snowboardoktatás, edzés ára: 100 €/fő/turnus.

Síbérlet a helyszínen fizetendő. A gyermek árak csak a 3., illetve a 4. ágyra értendők!


Kals-Matrei  Großglockner (933-2422 m)

Sípályák:

Kals – Großglockner (933-2422 m)
37 km
8,5 km kék, 22,5 km piros, 6 km fekete
13 lift

3 kabin, 5 ülő- és 5 húzó

 

Kals-Matrei – Großglockner – 4 napos síbérlet: (helyszínen fizetendő)
Az árak személyenként értendők. március 14-17.
Felnőtt180 €
Junior - 2000. és 2012. között születettekre érvényes90 €
Gyermek - 2013. után születettekre érvényesIngyenes

 

Kals-Matrei – Großglockner - A síterep Kals felé eső oldalát csodálatos hátteret biztosító 3000 méteres hegyek szegélyezik, köztük a Hohe Tauern Nemzeti Park szívében elterülő, majd 3800 m magas Grossglockner, amely Ausztria legmagasabb hegycsúcsa. Gondosan kezelt lejtői egészen a faluig nyúlnak le. Este kivilágított sípályán is síelhetünk, ha pedig úgy van kedvünk, akár a szintén megvilágított szánkópályát is meglátogathatjuk egy-két ródlizás erejéig. 

Kals széléről indul a "Kals" kiskabinos lift, amellyel egy közbenső állomás közbeiktatásával mintegy 1500 méteres szintkülönbséget leküzdve közvetlenül a 2422 méter magas csúcsra juthatunk fel! Innen a Cimaross csúcsról letekintve valóban szemet gyönyörködtető a panoráma. Ha itt vagyunk, feltétlen próbáljuk ki Matrei leghosszabb pályáját, a Cimaross-Tal-t - ez több mint 11 km hosszan kanyarog a völgy felé.